A karakterekről szól a Control aktuális fejlesztői naplója

2018. október 06.
2.3651
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Remedy nem szeretné elaprózni legújabb jövevényük marketingjét, lévén ontják magukból ezerrel a fejlesztői naplókat a Controlhoz, a legfrissebb epizódban a játék karaktereit helyezik a középpontba.

Többek között néhány főbb szereplő is rivaldafénybe kerül, így szó esik Zachariah Trenchről, az FBC (Federal Bureau of Control) egykori igazgatójáról, akit a srácok eléggé rejtélyes módon csak úgy jellemeztek, hogy roppant rétegelt karakter lesz.

Természetesen főhősnőnk is szóba kerül, Jesse Faden, aki Trench után azonnal az FBC vezetői posztjára hajt Trench távozása után, a fejlesztők elmondása alapján a hölgy nagyon gyorsan fogja fel a dolgokat, jelentsen ez bármit is a gyakorlatban. Nézzétek meg ti is a szóban forgó 3 és fél perces videót, egészen érdekesre sikeredett:

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

WarriorAutobot

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Sokat nem tudtunk meg, de attól még várom.

válasz erre

muki

4 hónapja, 3 hete

De keveset látni a játékból...

válasz erre

zender

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Hú de rettenetes sok a duma, bár tudom, ez a fejlesztői napló lényege. De jobb lett volna a játékot látni inkább.

válasz erre
Control
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaImperator profiljahavrillal profiljaEAG1 profiljazolika1994 profiljaeisento profiljasony1515 profiljaHellblade profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaMarduk profiljakylx profilja5t3v3nk3 profiljaWickedSick profilja