A Just Cause 3: Mech Land Assault DLC launch trailere olyan, mint egy anime

2016. június 09.
3.3321
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Megkapta utolsó hivatalos kedvcsinálóját a Just Cause 3 soron következő DLC csomagja, avagy a Mech Land Assault, amelyhez bár a Season Pass tulajdonosok már múlt héten hozzáfértek, de mindenki másnak csak holnap válik elérhetővé.

Ennek örömére a készítők összedobtak egy igazán látványos launch trailert a játékról, amelynek az első képsorai olyanok lettek, mintha egy animét, vagy egy kilencvenes években fogant rajzfilmet néznénk.

Nem is lőnénk le több poént a kérdéses videó kapcsán, vessetek rá magatok ti egy pillantást, és ha tetszik, 12 euróért holnap már le is csaphattok rá.

Nézd nagyban ezt a videót!



Just Cause 3 soron következő DLC csomagja, avagy a Mech Land Assault, amelyhez bár a Season Pass tulajdonosok már múlt héten hozzáfértek, de mindenki másnak csak holnap válik elérhetővé.'>
3 hozzászólás

venoman

8 éve, 5 hónapja és 18 napja

Vegyes érzelmek mosolygó smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 5 hónapja és 21 napja

Az egész játékon érezhető, hogy nem veszi komolyan magát, meg a valóságtól kicsit elrugaszkodik. Nekem ez tetszik. Ez érződik ezen a mechás dlc-n is. A Saints Row-k is ilyesmivel próbálkoznak, csak azok túltolják rendesen. Itt jó az arány.

válasz erre

Imperator

8 éve, 5 hónapja és 21 napja

A trailer alapján elgondolkodtam, mennyire poén lenne egy Metal Gear Solid/Transformers crossover.

válasz erre
Just Cause 3
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja