A jövő hét folyamán ingyenes lesz a Dead by Daylight

2021. november 25.
4.5131
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
Szokássá vált, hogy az Epic Games Store-on minden héten kaphatunk valamiféle ingyenes játékot, a mai nap is kaptunk egyet, sőt már világossá is vált a jövő heti megjelenés, és egy kifejezetten ismert darabot zsebelhetünk be.

A jövőhéten nem mást mint az aszimmetrikus multiplayer horror játékot, a mai napig igen népszerű Dead by Daylightot szerezhetjük be. A játékban rajtunk kívül három csapattárssal kell összefognunk, hogy különböző feladatokat teljesítve kijussunk az adott pályáról, miközben folyamatosan bujkálunk, és menekülünk az ötödik játékostól, aki a szörny, vagy éppen gyilkos bőrét veszi fel, akinek a célja értelemszerűen a másik négy kollégájának minél kegyetlenebb kivégzése.

Így, hogy ingyenessé válik, garantáltan megugrik a játékosszám, szóval érdemes lehet belevágni. Azonban nem csak a horror mókát kapjuk meg, a jövőhét folyamán a While True: Learn() című programot is a könyvtárunkba tehetjük.

No de mi vár ránk aktuálisan, mit húzhatunk be ingyen jelen pillanatban? Az Epic Games Store bérmentve kínálja jövő hét csütörtökig az Antstream - Epic Welcome Pack című retro gyűjteményt, másrészt pedig a theHunter: Call of the Wild a soros.
3 hozzászólás

Ronalddo

1 napja és 7 órája

Pénzt nem adnék érte, de kipróbálnám, úgyhogy ezt várom.

válasz erre

fighterlaci

1 napja és 7 órája

Na ez várós!

válasz erre

petrovicsz

1 napja és 7 órája

Zsír, legalább meglesz.

válasz erre
Dead by Daylight
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt