Nem kizárt, hogy a jövőbeni Bethesda-játékok jöhetnek Steamre

2018. augusztus 12.
1.0681
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Bethesda alelnöke, Pete Hines beszélt egy keveset arról, hogy bár a Fallout 76 elkerüli a Steamet, a jövőben ez nem feltétlenül lesz így, lévén ők egy szóval sem mondták, hogy mostantól minden általuk kiadott cím kihagyja a platformot.

Ugyebár a Fallout 76 exkluzívan a Bethesda hivatalos weboldaláról lesz beszerezhető, ami elég komoly negatív visszhangot generált, amikor pedig rákérdeztek az úriembernél, hogy a Doom Eternallal is ez lesz-e a helyzet, Hines elmondása alapján még nem döntötték el.

Azzal indokolta a Steam mellőzését, hogy a Fallout 76 egy folyamatosan frissülő cucc lesz, és így sokkal könnyebben tudják monitorozni azt, és foglalkozni a játékosaikkal, azonban nem zárta ki, hogy akár a jövőben mégis érkezhet rá a játék - mint ahogyan azt a The Elder Scrolls Online is tette -, de nem tudja garantálni.
5 hozzászólás

Mordorer

10 hónapja,

Azzal hogy a Steamen van, nem hinném hogy bármit is vesztenének. Rockstarnak is ott a Social Club, abban mindent tudnak monitorozni.

válasz erre

Hentes

10 hónapja,

Hát ha csak tőlük lehetne digitálisban lehúzni az jó nagy butaság lenne. Steam erre a jó platform.

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja,

Ha kell a nagy forgalom, fent is kell lenniük.

válasz erre

muki

10 hónapja,

Azt se értem, eddig miért kerülte el...

válasz erre

Patrik94

10 hónapja,

Hát ésszerű lenne.

válasz erre
Fallout 76
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaRyutheStaR profiljaWickedSick profiljaManiac profiljasoami profiljaAngryKnight profiljaadriano profiljamarco profiljagery1113 profiljaszedmond01 profiljaImperator profiljaXelosz profilja