A jövőben nem kapkodna az Overwatch új hőseivel a Blizzard

2017. május 25.
3.4231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az első évad után a rajongók úgy hihetik, hogy a Blizzard a jövőben minden évben legalább négy új hőst kiad majd az Overwatch-hoz, azonban Jeff Kaplan, a játék rendezője a PC Gamer-nek megerősítette, hogy ez a tempó szinte biztosan nem lesz ilyen gyors.

Kaplan az interjúban kifejtette, hogy csapatának nincsenek pontos tervei arra vonatkozólag, hogy egy évben hány hősnek kell érkeznie a játékhoz, ellenben azt ő is látja, hogy az utóbbi hónapokban lelassult az újoncok érkezése, aminek szerinte megvan a maga oka.

Jeff kiemelte, hogy az Overwatch új hőseinek nagyon szigorú szabályoknak kell megfelelniük, ezáltal minden egyes képességüknek homogenizálnia kell a többi hőssel, mondhatni beleilleszkedni a játék világába, mert nem akarnak önismétlővé válni, vagy egy olyan karaktert kiadni, ami mindegyik fölé emelkedik.

A rendező hozzátette, hogy még mindig rengeteg elképesztő ötletük van a jövőben érkező hősök kapcsán, de végső soron a minőséget már a mennyiség fölé emelték.
Overwatch-hoz, azonban Jeff Kaplan, a játék rendezője a PC Gamer-nek megerősítette, hogy ez a tempó szinte biztosan nem lesz ilyen gyors.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 1 napja

Új karakterekkel mindig csak annak az esélye nő, hogy felborul az egyensúly.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 6 hónapja és 1 napja

Mondjuk eddig se jött olyan sok plusz karakter...

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaDav2377 profilja