A jövőben fizetni kell majd a Killing Floor 2 fegyvereket szállító letölthető tartalmaiért

2019. augusztus 13.
4.9231
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő bejelentéssel szolgált a Tripwire Interactive a Killing Floor 2 kapcsán, lévén a csapat bejelentette, hogy a játék fennmaradásának érdekében a jövőben minden fegyvereket szállító DLC csomagért fizetniük kell a rajongóknak.

Ez kifejezetten meglepő lépés annak fényében, hogy az elmúlt években tonnányi ingyenes bővítményt kapott a játék - természetesen nem csak fegyvereket -, azonban a következő fegyveres letölthető tartalom már 10 dollárba fog kerülni.

Ezt vagy elfogadják a játékosok, vagy a Killing Floor 2 kerül kukába, amennyiben ugyanis az eddig megszokott ütemben haladtak volna az extra ingyenes tartalmakkal, akkor a játék fejlesztését hosszabb távon nem tudták volna finanszírozni.

A módosítás egyelőre csak a fegyvereket tartalmazó bővítményeket érinti, de a jövőben ezek után még bármi megeshet...
3 hozzászólás

VaPe

10 hónapja, 1 hete és 4 napja

Azért remélhetőleg más tartalmak nem lesznek fizetősek.

válasz erre

muki

10 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nem fognak és ebbe végleg el is fog bukni a játék.

válasz erre

Marduk

10 hónapja, 1 hete és 4 napja

Egyébként ez a döntésük meglepett, mert ez gyakorlatilag a KF1-es modell, mert ott az extra fegyók fizetősek voltak. KF2-ben ugye csak a skinek és társaik fizetősek perpillanat. Ennyire nem menne már nekik a szekér?

Bár őszintén szólva az, hogy a KF2-nek alapból kicsi a játékosbázisa, és hogy ezt szerintem tuti nem fogják szó nélkül hagyni; szerintem az is előfordulhat, hogy ezt a döntést végül nem tudják áttolni.

válasz erre
Killing Floor 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt