A jövőben akár egy Assassin's Creed játék több korszakban is játszódhat

2018. július 05.
9.0021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az eddigi Assassin's Creed játékok mind egy konkrét korszakba röpítettek minket vissza, viszont a jövőben ez megváltozhat, és akár egy epizódon belül több korszakban is megfordulhatunk.

A Ubisoft Canada alelnöke, Lionel Raynaud nyilatkozott a témával kapcsolatban, miszerint a jövőben olyan technológia állhat rendelkezésükre, mely lehetővé teszi, hogy egy játékba több érát is belezsúfoljanak. Ebből egyébként a Ubisoft többi franchise-a is profitálhatna, például egy Watch Dogs-ban vagy Far Cry-ban több országba is ellátogathatnánk.

Természetesen ez nem feltétlenül a játék megjelenésével lenne elérhető, Raynaud kiemelte, hogy a launch után érkezhetne ilyesfajta bővítmény az egyes címekbe, mellyel úgy gondolja, hogy a játékaik élettartamát így meg tudják hosszabbítani.

Bár akadt egy-két korábbi Assassin's Creed játék ami egy rövid ideig egy másik korszakba kalauzolt minket, de ezek annyira marginálisak voltak, hogy finoman szólva se nevezhető innovációnak.
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja és 19 napja

Nem érzem én ezt olyan nagy újításnak. Eddig is volt egy régi korszak, meg egy jelen. Most, ha bekerül még egy, vagy két kor, attól kicsit változatosabb lesz ugyan a játék, de izgalmasabb nem, ha mint az eddigi részekben, mindig csak ugyanazt kell csinálni.

válasz erre

VaPe

6 éve, 3 hónapja és 21 napja

Szerintem jó ötlet.

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 3 hónapja és 21 napja

Hoppá. meglepett smiley Azért az elég nagy változás lenne!

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 3 hónapja és 21 napja

Ez bizony nekem tetszene.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja