A jövőben a Steamen is megjelenhet majd az Age of Empires: Definitive Edition

2018. február 21.
3.4461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Fellélegezhetnek azok a játékosok, akik csak azért nem vették meg a minap megjelent Age of Empires: Definitive Edition-t, mert az kizárólag a Microsoft Store kínálatában jelent meg, lévén a készítők bejelentették, hogy a jövőben a Steamre is felkerülhet majd.

A kizárólag PC-re befutott legendás stratégia feldolgozásával kapcsolatban Adam Isgreen beszélt a PCGamesN munkatársainak arról, hogy azért jelentették meg a Microsoft Store-on az alkotást, mert a legtöbbet szerették volna kihozni a játékból, habár nem igazán értjük, hogy a Steames premiertől miért lett volna rosszabb vagy kevesebb a végeredmény.

Persze tudjuk, Adamnak a jól ismert ködösítést kellett megvalósítania a nyilatkozatában, miközben mindenki tudja, hogy a Microsoft ezzel szeretné beindítani egy kicsit saját digitális boltját, amivel bizonyára jó pár rajongót megfognak, de aggodalomra semmi ok, a Microsoft munkatársa szerint egy napon majd a Steamen is megjelenhet a játék.

Hogy miért nem most? Adam szerint azért, mert az Age of Empires: Definitive Edition buildje nem rendelkezik az összes olyan funkcióval, ami ezt lehetővé tenné, de mivel Isgreen szerint ők is jól tudják, hogy a Windows 10 Store-t sok ember nem szereti, ezért azon lesznek, hogy mielőbb elkészítsék a játék Steames verzióját is.
Age of Empires: Definitive Edition-t, mert az kizárólag a Microsoft Store kínálatában jelent meg, lévén a készítők bejelentették, hogy a jövőben a Steamre is felkerülhet majd.'>
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 8 hónapja és 9 napja

Állítom, hogy már rég kész a Steam verzió is, csak Micro nem hagyja egyelőre, hogy máshova is felkerüljön. Egyértelműen a Steam a legnépszerűbb online piactér és nem is rossz. Bármelyik win store only játék felkerülne steam-re, több elmenne ott belőle.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 8 hónapja és 9 napja

Ha felkerül akkor én megveszem!
Nekem gyerekkori kedvencem és tuti játszanék vele jó pár kört. mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 8 hónapja és 9 napja

A kutya nem vette röhögő smiley, nyilván be kellett magukat kuncsorogni egy használható platformba is. röhögő smiley

válasz erre

Vidoros

6 éve, 8 hónapja és 9 napja

Hát akkor érdemes volt kivárnom vele! röhögő smiley

válasz erre
Age of Empires: Definitive Edition
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja