A jelenlegi generációs konzolok miatt csúszik a Cyberpunk 2077

2020. október 28.
12.6351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tegnap óriási gyomros volt a legtöbbek számára a hír, miszerint ismételten halasztják a Cyberpunk 2077 megjelenését, ezáltal pedig immáron csak december 10-én várhatjuk a CD Projekt Red újdonságának debütálását.

A stúdió főbb fejesei tartottak egy konferenciahívást a befektetők számára, ami során kiderült, hogy igazából a program next-gen és PC-s változata teljes mértékben készen áll a megjelenésre, sokkal inkább a kurrens generációs konzolok azok, amik gondot okoznak.

Jelenleg a PS4-es és Xbox One-os kiadványt próbálják polírozni, amennyire csak lehet, illetve hozzátették, hogy általában egy játék kezdeti népszerűsége hozzásegít a jó eladásokhoz, úgyhogy ez is közrejátszott abban, hogy eltolták 21 nappal a premiert.
halasztják a Cyberpunk 2077 megjelenését, ezáltal pedig immáron csak december 10-én várhatjuk a CD Projekt Red újdonságának debütálását.'>
6 hozzászólás

totyak

3 éve, 9 hónapja és 10 napja

De hát erre a két konzolra kezdték fejleszteni, hogy nem lehet megcsinálni normálisan? Szerintem az lehet a háttérben, hogy amikor megkapták az új konzolok fejlesztői készleteit, rájöttek, hogy azokból sokkal többet ki tudnak hoznak (meg PC-ből is) és most azokat a verziókat próbálják visszabutítani jelenlegi generációra.

válasz erre

soami

3 éve, 9 hónapja és 15 napja

Amúgy vicc, hogy javában még ez a generáció volt mikor elkezdték fejleszteni, és pont ezekre nemtudták rendesen megcsinálni, érdekes az ac odyssey lazán fut Xbox one-on pedig ott picit nagyobb a bejárható terület mosolygó smiley.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 9 hónapja és 15 napja

Patrik94 írta:
Akkor hogy került aranylemezre amúgy? meglepett smiley
50gb patch nélkül.

válasz erre

Tommy

3 éve, 9 hónapja és 15 napja

Jóvanna, hat kevés volt az a közel egy évtized a fejlesztésre. röhögő smiley

válasz erre

muki

3 éve, 9 hónapja és 15 napja

Az de szép... wtf smiley

válasz erre

Patrik94

3 éve, 9 hónapja és 15 napja

Akkor hogy került aranylemezre amúgy? meglepett smiley

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaXTomiX0029 profilja