A játékosok körében is egyre népszerűbb a Windows 10

2015. november 06.
3.7301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Steam szinte minden játékos gépén telepítve van, méghozzá platformtól függetlenül, hiszen Windows mellett OS X-re és Linux-ra is elérhető.

Természetesen a legtöbb gamer a Microsoft operációs rendszerét használja, a nyáron megjelenő Windows 10 pedig igen jól teljesít. A Steam felméréséből ugyanis kiderült, hogy közeledve a fél évhez, már 27,64 százalékon áll a Windows 10 részesedése.

Az első helyet még mindig a Windows 7 tartja, mely 44,42 százalékot tudhat magáénak. Ez a trend vélhetően folytatódni fog és a DirectX 12 valódi előre törésévél a Windows 10 akár már jövő nyárra átveheti az első helyet.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 9 hónapja és 2 napja

Én még biztosan nem váltok egy darabig.

válasz erre

kpal

2 éve, 9 hónapja és 2 napja

Win7 nálam még marad sokáig. Telefonon örömmel jöhet.

válasz erre

totyak

2 éve, 9 hónapja és 3 napja

Lehet, hogy a Steam-et használó gépeken a Win10 a második, de összességében a teljes pc állományban csak a harmadik. Még a Win XP elég szépen előtte van felhasználói számban.

válasz erre

rDAVE

2 éve, 9 hónapja és 3 napja

Hát mert ingyen van... Majd, ha valami miatt újra kell telepíteni és már nem lehet ingyen frissíteni, akkor egy pár gépre visszatelepül régi rendszer.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 9 hónapja és 3 napja

Az igen szép arány, nagyon halad!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaVis Major profiljamarco profiljarDAVE profiljaszattila profiljaManiac profiljaturatur profilja5t3v3nk3 profilja