A játékosok körében is egyre népszerűbb a Windows 10

2015. november 06.
3.5751
petike737 profilja, adatai
petike737
A Steam szinte minden játékos gépén telepítve van, méghozzá platformtól függetlenül, hiszen Windows mellett OS X-re és Linux-ra is elérhető.
 

Természetesen a legtöbb gamer a Microsoft operációs rendszerét használja, a nyáron megjelenő Windows 10 pedig igen jól teljesít. A Steam felméréséből ugyanis kiderült, hogy közeledve a fél évhez, már 27,64 százalékon áll a Windows 10 részesedése.

Az első helyet még mindig a Windows 7 tartja, mely 44,42 százalékot tudhat magáénak. Ez a trend vélhetően folytatódni fog és a DirectX 12 valódi előre törésévél a Windows 10 akár már jövő nyárra átveheti az első helyet.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

9 hónapja, 2 hete

Én még biztosan nem váltok egy darabig.

válasz erre

kpal

9 hónapja, 2 hete

Win7 nálam még marad sokáig. Telefonon örömmel jöhet.

válasz erre

totyak

9 hónapja, 2 hete

Lehet, hogy a Steam-et használó gépeken a Win10 a második, de összességében a teljes pc állományban csak a harmadik. Még a Win XP elég szépen előtte van felhasználói számban.

válasz erre

rDAVE

9 hónapja, 2 hete

Hát mert ingyen van... Majd, ha valami miatt újra kell telepíteni és már nem lehet ingyen frissíteni, akkor egy pár gépre visszatelepül régi rendszer.

válasz erre

petrovicsz

9 hónapja, 2 hete

Az igen szép arány, nagyon halad!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

petike737 profiljaM.O.R.P.H. profiljatotyak profiljaLaci721 profiljagery1113 profiljaManiac profiljawegh profiljaDanteDante profiljaMarduk profiljaGyugyubro profilja