A játékosok fontosságáról és a közösségéről szól a legújabb Sea of Thieves videó

2017. január 19.
3.0951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár sok mindent el lehetne mondani a Sea of Thieves kapcsán, de azt aligha, hogy a Rare munkatársai nem figyelnének a projekt kapcsán a játékosok visszajelzéseire, hiszen állításuk szerint rengeteg változtatást eszközöltek már rajongói nyomásra.

Mindezt Joe Neate producer és Cameron Thomas közösségi menedzser foglalta össze számunkra a Sea of Thieves legújabb fejlesztői naplóján, amelyből kiderül, hogy milyen módszerekkel monitorozzák a fórumot és válogatják ki a felhasználók hozzászólásait, illetve kéréseit, miközben Neate még humorosan a PS4 szlogenjét is bedobja közben a "for the players" kijelentéssel, ami egy PC-re és Xbox One-ra készülő játék esetében megmosolyogtató.

A Sea of Thieves egyelőre még mindig nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de hogy mégis mennyire a játékosok igényei szerint próbálják meg formálni az egész alkotást a készítők, azt az alábbi felvételből máris kiderítheted.

Nézd nagyban ezt a videót!



Sea of Thieves kapcsán, de azt aligha, hogy a Rare munkatársai nem figyelnének a projekt kapcsán a játékosok visszajelzéseire, hiszen állításuk szerint rengeteg változtatást eszközöltek már rajongói nyomásra.'>
4 hozzászólás

zenozeti

7 éve, 10 hónapja és 20 napja

Az a fránya megjelenési dátum sosincs kiírva...

válasz erre

totyak

7 éve, 10 hónapja és 20 napja

Játékos oldalról nem hiszem el, hogy nem lett volna igény single részre, mégsem lett. Ha lenne, érdekelne a játék, így meg játszom valami mással.

válasz erre

Mordorer

7 éve, 10 hónapja és 21 napja

Végre nem egy dögunalmas fejlesztői napló, egyrészt érdekes másrészt nagyon király a "díszlet". mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

7 éve, 10 hónapja és 21 napja

Annyira tetszik az egész kinézete, tök jó.

válasz erre
Sea of Thieves
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaNeo1989 profiljamarco profiljaKisember001 profilja