A játékok szempontjából is kulcsfontosságú Assassin's Creed képregény készül

2016. november 21.
3.8171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amennyiben te is nagyon kíváncsi vagy arra, hogy milyen irányba tart a jelenleg óriási átalakuláson áteső Assassin's Creed-sorozat, a jelek szerint érdemes lesz figyelemmel követni a franchise februárban induló következő képregény-sorozatát.
 

A Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy a Titan Comics segítségével egy vadonatúj Assassin's Creed képregény-sorozatot indítanak útjára jövőre, amely egyik korábbi részhez sem kapcsolódik közvetlenül, hanem egy vadonatúj szériát indít el az eddigi képregényes vonalhoz mérten is.

Ebből sokan arra következtethetnek, hogy a február 1-jén startoló, egyelőre még cím nélküli képregény lehet az első nyoma annak, hogy milyen irányban folytatódhat tovább az Assassin's Creed játéksorozat, amiről egyelőre még csak halovány tippjeink sincsenek jelenleg.

Ami még bizonyos, hogy a grafikus novella sztoriját Dan Watters és Alex Paknadel írja, de José Holder is kiveszi a részét a munkából, és azon túl, hogy valamilyen formában összeboronálja egymással az Assassin's Creed könyveket, mindemellett olyan ismert karaktereket is felvonultat, mint Charlotte de Cruz vagy Black Cross.

A képregény történetében ráadásul fontos szerepet kap az utóbbi AC-játékokban megismert Phoenix Project, ami egy újabb jel arra vonatkozólag, hogy a készülő mű sztorivonala kulcsfontosságú lehet a jövőben megjelenő videojátékok tekintetében is.
3 hozzászólás

Gólem

1 éve, 6 hónapja és 10 napja

Úgysem lesz magyarul sajnos...

válasz erre

totyak

1 éve, 6 hónapja és 10 napja

Képregény sem, meg a könyv sem érdekel igazán, de a játékokra most nagyon rákattantam, lassan el is kezdem a sorozatot. Sokat kell pótolnom.

válasz erre

Santonio

1 éve, 6 hónapja és 11 napja

Kinél kell szólni hogy fordítást követelünk?

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

movi profiljaturatur profiljamarco profiljagery1113 profiljaNeurotic profiljaManiac profiljaWarriorAutobot profiljaRyutheStaR profiljarDAVE profilja