A HTC lehet az idei Nexus projekt nagy nyertese

2016. június 26.
4.0171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Google Nexus projektre az évek alatt egyre nagyobb és nagyobb volument képvisel a piacon, így nem csoda, hogy sok gyártó szeretne partnerré válni a készülékek gyártásában, a Google nem akar leragadni egy partnernél, így a vásárlók örömére minden évben megújulnak a készülékek.

Idén ismét nagy várakozás övezi az új Nexus generációt, az év nyertese pedig a HTC lehet., hiszen a legújabb pletykák szerint nem csak az új, felsőkategóriás táblagépért és a csúcsmobilért felelnek majd ők. A korábbi pletykák ugyanis arról szóltak, hogy a HTC 10 mintájára készül majd a következő Nexus csúcsmobil, illetve a Nexus 9 utódja is megérkezhet, a mostani hírek szerint pedig az olcsóbb és kisebb Nexus-t is a HTC gyártja majd.

A HTC Sailfish kódnéven fejlesztett újdonság 5 hüvelykes Full HD kijelzővel, Snapdragon 820-as chipkészlettel és 4GB memóriával kerülhet a boltokba. Ez egészen korrekt és hihető specifikációnak tűnik, ugyanakkor olyan komoly ellenfelei lesznek az új mobilnak, mint például a OnePlus 3, így a háttérmunkát illetően nagy feladat vár a Google-re.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 5 hónapja és 4 napja

Hátha ez adna egy löketet a HTC-nek és kicsit kijönne a gödör aljáról. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 5 hónapja és 5 napja

Nem igazán vagyok most képben a gyártókkal, meg az erőviszonyokkal. Amikor nem akarok telefont venni, nem követem a trendet, viszont a leírt belső a jelenlegi állás szerint elég kell, hogy legyen mindenre. Mindenesetre a képen látható készülék elég jól néz ki, legyen az bármelyik nexus példány.

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 5 hónapja és 5 napja

HTC. Nekem elég ennyi hogy ne vegyem meg. Bármilyen hardver is legyen benne.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja