A Horizon Zero Dawn folytatásáról beszélt a Guerrilla Games

2017. április 10.
3.8391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Game Informer munkatársainak nemrégiben sikerült mikrofonvégre kapniuk a Guerrilla Games néhány munkatársát, akiket rögtön egy esetleges folytatásról kezdtek el faggatni, ami a nagy sikerre való tekintettel biztosan elkészülhet majd a jövőben.

A csapat munkatársai pedig egy pillanatra sem jöttek zavarba ezzel kapcsolatban, így John Gonzales, a sztoriért felelős igazgató rögtön belevetette magát a sűrűjébe azzal, hogy az első részben komoly kötődés alakult ki érzelmileg a rajongók és Aloy között, ezáltal ha egyszer el is készülhet a Horizon Zero Dawn 2, akkor az egyik legfontosabb céljuk az lesz, hogy megalkossanak egy olyan sztorit, ahol ez a kapcsolat fennmaradhat.

Magyarul tehát egy dolog szinte biztos: a folytatásban is Aloy lesz a főszereplő, amihez kapcsolódóan Jan-Bart van Beek, avagy a projekt művészeti igazgatója kiemelte, hogy ha rajta múlna, ő sokkal több gépet látna viszont a második részben, mert nagyon jó volt dizájnolni, építeni és animálni őket, hovatovább játszani is velük.

Az ő személyes kívánsága így az a Horizon Zero Dawn 2 kapcsán, hogy legalább száz különféle roboszaurusz megjelenjen a pályán, noha tudja, hogy ez úgysem valósulhat meg a gyakorlatban.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

Nem tudom még mi lett a vége, de ha úgy zárták le hogy folytatható maradt akkor szerintem simán folytassák! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

Akár el is kezdhetik készíteni, úgy is több év kell, mire egy ilyen kaliberű játék elkészül. Bár én titkon azt gondolom, hogy már folynak a munkálatok, miután látták a nagyon pozitív fogadtatást.

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

Hülyék lennének nem folytatni... mosolygó smiley

válasz erre
Horizon: Zero Dawn
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja