A Horizon Zero Dawn alkotói bővítik a csapatot, hogy a jövőben gyorsabban haladjon a fejlesztés

2018. július 19.
1.2221
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Horizon Zero Dawn jött, látott, és boldog boldogtalant meggyőzte arról, hogy a Guerrilla Games lehet akár a következő Naughty Dog, és ahogy ilyenkor azt illik, a fejlesztők igyekeznek felérni a sikerhez, ehhez pedig meg is tették az első lépéseket.

Herman Hulst, a stúdió vezérigazgatója elmondta, hogy kezdetnek bővíteni fogják a csapatot, amit egyébként már évek óta terveznek, most viszont, hogy új helyre költöztették a munkaállomásukat, lehetőségük nyílik a jelenlegi 250 fős brigádot egészen 400-ra feltornászni.

Kilenc új alkalmazottat már fel is vettek, Hulst pedig megosztotta vágyát, miszerint ezzel a létszámnöveléssel felgyorsulnak majd a fejlesztési idők, és reméli, hogy az elkövetkezendő két-három évben új játékot is megtudnak jelentetni. Reméljük, hogy ez tényleg segít a helyzetükön, nem szeretnénk újabb hat és fél évet várni a hollandok következő munkájára.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Remélhetőleg tényleg gyorsabban sikerül megalkotni, de ha tényleg maradandót akarnak alkotni akkor ma már nem 1-2 év alatt lehet összedobni a játékokat.

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Na ez jól hangzik tényleg.

válasz erre

muki

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

400 embernek három év egy játék? Mi ez a tempó ******'>*******? Régen két három fős brigádok tettek le a mai napig meghatározó játékot az asztalra fél-egy év alatt.

válasz erre

Vidoros

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Igen, ez általában megoldás szokott lenni!

válasz erre
Horizon: Zero Dawn
10.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaManiac profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaRyutheStaR profiljasoami profiljaAngryKnight profilja