A hétvégén ingyen letölthető a Steamről a Call of Duty WWII (FRISSÍTVE!)

2018. május 04.
4.7651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amennyiben eddig sikeresen elkerült volna minket a Call of Duty WWII, de szívesen vetnénk egy pillantást a sok-sok év után ismét második világháborús környezetben alkotó legutóbbi COD-ra, akkor itt a remek alkalom, a hétvégén ugyanis ingyen vár ránk a Steamen.

Az Activision bejelentette, hogy aki szeretné, az mostantól egészen május 6-ig teljesen ingyen letöltheti és élvezheti a Call of Duty WWII-t, és mivel a teljes alkotáshoz kapunk hozzáférést a lehetőség által, arra éppen elég ez az idő, hogy legalább a kampányt lepörgessük, és beleszagoljunk a multiplayer mókába.

FRISSÍTÉS (12:17): Bár forrásaink a kampányt is ingyenesnek írták, a Steam adatlap alaposabb tanulmányozását követően úgy látjuk, hogy csak a Call of Duty WWII többjátékos módja tölthető le ingyenes formában, a kampány nem. Azért a kipróbálástól ez se vegye el a kedveteket!

Természetesen a kiadó ezúttal is gondolt azokra, akiknek megtetszik a játék, ezáltal ha mi is beszereznénk a teljes verziót, május 7-ig bezárólag a Steam jelentős akciókkal kínálja, amibe természetesen az ingyenes hétvégén összegyűjtött minden eredményünket és mentésünket átvihetjük.
3 hozzászólás

Direktor

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Hát a multi pont a leg****abb szerintem ilyen free weekendre...

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

El nem tudom képzelni hogy aki akarta, nem vette még meg!

válasz erre

Hentes

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Szerintem nem, legalábbis nekem nem ezt mutatja a Steam.

válasz erre
Call of Duty WWII
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljaManiac profiljawazko profiljamarco profiljaHellblade profiljagery1113 profiljaskywaker99 profiljaWickedSick profiljaDerekhun profilja5t3v3nk3 profiljarDAVE profiljaPajti24 profilja