A házak világítását reformálná meg az Alphacool

2017. február 23.
4.1551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Alphacool felénk nem túl ismert márka, de az már biztos sokak számára jelent valamit, hogy olyan nagy nevekkel dolgoznak együtt, mint például az ASUS, a be quiet vagy a grafikus kártyák piacáról jól ismert Sapphire.

A vállalat főként komoly hűtési megoldásokban utazik, de ők is felfigyeltek arra, hogy mostanság a PC-s piac több szegmensében is egyre nagyobb szerepet kap a világítás. Főként az RGB LED-ek terjedéséről van szó, melyeket sok hardverbe már beépítenek a gyártók, ugyanakkor a házak kapcsán még inkább a ventilátorok vagy a dedikált LED szalagok jelentik a megoldást.

Az Alphacool Eislicht is egyfajta LED szalag, ám a televíziók és monitorok gyártásából átvett diffúziós technológiát más gyártók még nem alkalmazták a házak megvilágítására. A gyártó ezzel egyenletesebb megvilágítást ígér, ráadásul a mágneses hátlapnak köszönhetően bárhová egyszerűen feltehetőek ezek a lapok.

Az energiát a ventilátorokhoz hasonlóan egy 3-pin-es csatlakozó biztosítja. A méreteket illetően pedig egy egység egy 7mm vastag, 312mm x 39mm-es téglalapnak felel meg.
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 hónapja és 7 napja

Egyre csak terjednek, én meg egyre jobban utálom ezeket a fénylő vackokat.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 9 hónapja és 7 napja

Tényleg az lesz hogy abba a szobába ahol a gép lesz nem kell majd lámpa megoldja a gép. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja