A hátunkra is kapható a HP apró gamer gépe

2017. június 07.
3.6181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Hewlett-Packard nem éppen játékosoknak szánt termékek piacán vált híressé, ám az ikonikus márka az elmúlt években látványos lépéseket tett a gamerek felé, mely egészen pontosan az egyre kiterjedtebb Omen családban mutatkozik meg.

Az amerikai óriás már jó ideje kacérkodik az úgynevezett VR hátizsákokkal, melyek a virtuális valóság élményét szeretnék azzal növelni, hogy valóban "szabadságot" kínálnak a felhasználóknak. Ezek a koncepciók eddig felemás fogadtatásban részesültek, hiszen súlyra, formára és kényelemre sem voltak tökéletesek.

Az új HP Omen X kompakt gamer gép azonban arra lett tervezve, hogy különös megterhelés nélkül hordozható VR élmény biztosítására is képes legyen. Az apró méret senkit se tévesszen meg, hiszen az NVIDIA GeForce GTX 1080 mellé 7. generációs Core i7-es processzor és akár 16GB DDR4-es memória is kerülhet.

A gép mellé egy dokkoló állomás is jár, mely 5 USB Type-A, 1 USB Type-C és 1-1 DisplayPort, valamint HDMI csatlakozást kínál. Persze magán a gépen is találunk USB csatlakozókat, HDMI 2.0-t és egy HTC ViVe-hoz tervezett áramellátót. A 2499 dolláros kezdőár nem éppen baráti, ha pedig a hátunkra akarjuk venni, akkor extra 599 dollárt kell fizetni a HP-féle hátizsákért.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 5 hónapja és 15 napja

Ajándék sérvet is kapunk hozzá?
Mert nem hiszem hogy a hosszú üzemidőt elbírja a pöttöm aksi, gondolom egy kicsit súlyosabb.
Bár ma már mindent annyira lekicsinyítenek hogy nem biztos hogy olyan nehéz lesz.

válasz erre

Skyker

3 éve, 5 hónapja és 15 napja

Allitolag ezekbe bivaly aksi megy, de ilyen meretekben nem latom biztosan hogyan. Nem hiszem egyebkent hogy PC vonalon van-e ertelme erre venni az iranyt.

válasz erre

totyak

3 éve, 5 hónapja és 15 napja

Az áramot meg majd 8 km kábelen húzom magam után Mert ha ebben van is akku, az sokáig nem bírja. Amúgy meg egy normál gépet is a hátára vehet bárki, legfeljebb nehéz lesz, itt-ott nyom kicsit, és az emberek furán nézik majd

válasz erre

1000feri

3 éve, 5 hónapja és 15 napja

mint 1 lopakodó

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaMarduk profilja