A harmadik DLC-vel Chris Redfield is visszatér a Resident Evil 7-be

2017. február 24.
5.3421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Megdöbbentő, ám annál örömtelibb bejelentéssel szolgált a Capcom a Resident Evil 7 rajongóinak azzal kapcsolatban, hogy a játék soron következő, harmadik nagyobb DLC csomagjában a legendás Chris Redfield is visszatérhet majd.

A Not A Hero DLC a hivatalos bejelentés alapján egy külön sztoriban mutatja be Chris történetét, ezáltal megtudhatjuk belőle, hogy pontosan miként is kapcsolódik ő a Baker-házban történt eseményekhez.

A harmadik DLC-vel Chris Redfield is visszatér a Resident Evil 7-be - 2. kép

Mivel ez több kérdést vet fel, mint elsőre gondolnánk - például nem tudni, miért változott meg a külseje -, ezért óriási izgalommal várjuk, hogy itt legyen a tavasz, a Not A Hero DLC megjelenését ugyanis tavasszal várhatjuk, méghozzá ingyen letölthető formában!


Resident Evil 7 rajongóinak azzal kapcsolatban, hogy a játék soron következő, harmadik nagyobb DLC csomagjában a legendás Chris Redfield is visszatérhet majd.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

7 éve, 8 hónapja és 13 napja

Elég sokáig várták vele pedig az egyik legjobb karakter.

válasz erre

Imperator

7 éve, 8 hónapja és 13 napja

Aki végigvitte az alapjátékot, az már tudhatta hogy ez lesz. Az új külső meg ezer ok miatt lehet, az új motor miatt lehet egyszerűbb volt egy másabb arccal elkészíteni a karaktert. Rengeteg másik szereplő is máshogy nézett ki a régebbi részekben.

válasz erre
Resident Evil 7
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja