A harcokról szól a legújabb Divinity: Original Sin II gameplay videó

2017. szeptember 11.
4.0501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várhatóan ezen a héten jelenik meg a Steam kínálatában a Divinity: Original Sin II, így a Larian Studios csapata az utolsó pillanatban ugyan, de elindította a hype-vonatot, méghozzá rögtön egy igazán tartalmas gameplay videóval.

A mintegy 3 percesre hizlalt felvétel minden egyes másodperce a harcokat állítja a középpontba, ezáltal megtudhatjuk belőle például, hogy mire képes egy Ranger, egy Mage, egy Rogue vagy egy Warrior - avagy a játékban választható kasztok -, ha éles bevetésre kerülhet sor.

Amennyiben te sem győzted még meg magadat arról, hogy szükséged van a Divinity: Original Sin II-re - ami elődjéhez hasonlóan egy igazán ígéretes, régi vágású szerepjátéknak tűnik -, nézd meg az alábbi videót, mert komoly vízválasztó lehet.

A Divinity: Original Sin II megjelenését szeptember 14-én, azaz most csütörtökön várjuk, méghozzá első körben kizárólag PC-re, de később PS4-re és Xbox One-ra is beroboghat majd.

Nézd nagyban ezt a videót!



Divinity: Original Sin II, így a Larian Studios csapata az utolsó pillanatban ugyan, de elindította a hype-vonatot, méghozzá rögtön egy igazán tartalmas gameplay videóval.'>
1 hozzászólás

kylx

7 éve, 2 hónapja és 4 napja

kombókat nagyon nem mutattak, pedig a div 1 fontos eleme volt.

válasz erre
Divinity: Original Sin II
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja