A Halo Infinite valóban a Halo 5: Guardians folytatása lesz

2018. augusztus 16.
1.1841
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Évek óta hangoztatják a fejlesztők, hogy el akarják hagyni a számozást a Halo-játékok esetében, és ahogy az várható volt, amint ez megtörtént, az emberek azonnali értetlenkedésbe kezdtek, hogy végül is mi az a Halo Infinite.

A biztonság kedvéért Jeff Easterling megszólalt a 343 nevében, miszerint a Halo Infinite egy az egyben a Halo 5: Guardians folytatása lesz, és nem valamiféle előzmény vagy esetleg spin-off jellegű dolog, hanem valóban a fősztori következő fejezete, ergo a Halo 6.

A Halo Infinite sokkalta jobban fog fókuszálni Master Chiefre, mint tette azt az előd, ahol is ugye megoszlott a játékidő közte és Jameson Locke között, de sajnos ezenkívül nem tudtunk meg egyébiránt semmilyen újdonságot. Remélhetőleg hamarosan többet is hallat magáról a game, kíváncsiak vagyunk, mit is hoztak össze a srácok ezúttal.
3 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 3 hete és 4 napja

Lényegtelen a játékosoknak, hogy mi a játék címe. Ha Halo 6-nak neveznék, akkor is mindenki azt kérdezné, hogy ugye az előző folytatása lesz. Teljesen jogosan, elvégre nem látunk bele a fejlesztők gondolataiba. Innentől kezdve meg Kutyakaki 83 is lehetne, akkor is megkérdeznék, hogy folytatás-e.

válasz erre

Mordorer

8 hónapja, 3 hete és 4 napja

De megragadtak ennél az egy két címnél...

válasz erre

Hellblade

8 hónapja, 3 hete és 4 napja

De miért nem csinálnak egy tök új fps univerzumot,brutálisabbat,darkosabbat?..
vagy valami..
Költöi kérdés volt..

válasz erre
Halo Infinite
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljawazko profiljaWickedSick profiljaretePceldaK profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaGargameth profilja