A Halo Infinite következő Battle Pass-ében már játékbeli krediteket is farmolhatunk

2022. január 22.
34.8391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Halo Infinite többjátékos módjában a játékosok a Season 2 Battle Pass-en keresztül krediteket szerezhetnek, amelyeket a játékon belüli boltban használhatnak majd fel tárgyak, kozmetikumok és akár egy új Battle Pass megvásárlására.

A 343 Industries tervezési vezetője, Jerry Hook által megosztott közlemény leírja, hogy a közösségtől érkező folyamatos visszajelzéseket követően a 343 úgy döntött, hogy a kreditek a Halo Infinite következő Battle Passában is gyűjthetőek lesznek, amely az első szezon lezárása után, 2022 májusában kezdődik.

Hook arról is beszámolt, hogy a csapat a Halo Infinite multiplayerében az árképzés általános csökkentésére összpontosít. Megosztotta, hogy míg ez a hét a heti csomagok árainak csökkentéséről szólt, a jövő héten a csomagok egyes elemei önállóan is megjelennek majd.
Halo Infinite többjátékos módjában a játékosok a Season 2 Battle Pass-en keresztül krediteket szerezhetnek, amelyeket a játékon belüli boltban használhatnak majd fel tárgyak, kozmetikumok és akár egy új Battle Pass megvásárlására.'>
2 hozzászólás

Gólem

2 éve, 4 hónapja és 12 napja

Mondjuk ez egy jó lehetőség ha valaki nem akar költeni.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 4 hónapja és 12 napja

Haladnak a korral... mosolygó smiley

válasz erre
Halo Infinite
18.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja