A gyakorlatban is bemutatkozott a MotoGP 19 forradalmian új mesterséges intelligenciája

2019. április 08.
5.4131
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Milestone csapata már a bejelentéskor hangoztatta, hogy a MotoGP 19 idén valóban letér egy kicsit a kijelölt ösvényről annak érdekében, hogy több tekintetben is valódi újdonsággal tudjon szolgálni a motoros játékok megszállottjainak.

Ennek részeként megalkották az A.N.N.A. (Artificial Neural Network Agent) névre keresztelt mesterséges intelligenciát, amit az Orobix mérnökeivel együtt már neurális hálózatokra építettek fel, mely forradalmi megoldásokat hozhat a játékba, és úgy általánosságban a játékiparba is.

A neurális hálózatokon alapuló MI ugyanis egészen más megközelítés alapján készül, itt gyakorlatilag az intelligencia nem előre meghatározott határok között kerül betanításra, hanem önmagát képes tanítani, aminek az eredménye egy sokkal komplexebb rendszer.

Ha kíváncsi vagy minderre a gyakorlatban, a MotoGP 19 június 6-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, majd később Nintendo Switch-re is.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ez elég érdekesen hangzik.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Érdekes ez az MI dolog.

válasz erre
MotoGP 19
nincs ár
kövesd a játékot!

kapcsolódó hírek, cikkek

Érkezik a MotoGP 19

Érkezik a MotoGP 19

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaMarduk profiljamarco profiljaiPet profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaStarjumper profiljaHellblade profiljaPajti24 profiljagery1113 profilja