A GTA-széria kiadója szeretne a jövőben rövidebb időközökkel megjelentetni játékokat

2019. június 19.
3.5541
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár nagy valószínűséggel idén már nem kapunk semmiféle információt a Grand Theft Auto VI-ról, de azért reménykedünk, hogy előbb-utóbb befut valamiféle bejelentés a várva várt folytatással kapcsolatban.

A széria kiadójának fejese, Strauss Zelnick a Take-Twotól most egy interjú során elmondta, hogy a jövőben arra számítanak, hogy kisebb időközökkel tudnak kiadni játékokat. A jobb fejlesztői eszköztár és a nagyobb stáb különösképp hasznos fegyvertény lehet ezen a téren, valamint azt sem tartja kizárnak, hogy inkább rövidebb játékokat fognak kiadni, és utólag több DLC érkezik.

Például ha egy 30 órás szoftvert publikálnak egy 50 órás helyett, az hamarabb kész van, utána pedig csak úgy, mint a GTA Online-hoz, folyamatosan tudják szolgáltatni a tartalmat. Fontos kiemelni viszont, hogy ez a fejlesztők döntése, nem a kiadóé, így nem vehetjük készpénznek Zelnick mondandóját, ám mindenféleképp fontos odafigyelni rá, hogy felmerült felsőbb körökben egy ilyen gondolat.

Persze azt csak zárójelben jegyezzük meg, hogy hiába tűnik elsőre jó üzletnek, hogy hamarabb jelennek meg a játékok rövidebb játékidővel, majd utána DLC-k formájában jön a támogatás, hogyha egyszer már a GTA V során bizonyították, hogy az egyjátékos kampány kiegészítése helyett inkább a többjátékos szekciót gyarapítják friss tartalmakkal...
5 hozzászólás

Tuhajohn

9 hónapja,

Jön a futószalag? Szememben a take two a legesleg szemetebb kiadó a bolygón. Bár ezt már egy két helyen elmondtam.

válasz erre

Patrik94

9 hónapja,

Jó lenne már egy kis infót hallani a VI-ról.

válasz erre

totyak

9 hónapja,

Én meg pont, hogy azt gondolom, még idén szeptember-október tájékán bejelentik az új epizódot. Esedékes lenne. Az, hogy ez az ötlet felröppent, semmit nem jelent, majd a fejlesztők eldöntik mennyire lesz hosszú egy játék. Amúgy is sokkal több időt emészt fel manapság egy 50 órás játék fejlesztése, mint évekkel ezelőtt, ergo sokkal többet várunk rá, nehogy már még kurtítsanak is a játékon. Aztán meg a sok DLC miatt a dupláját fizeted ki, mint egy normál játéknak.

válasz erre

muki

9 hónapja,

Mi is örülnénk neki.

válasz erre

WarriorAutobot

9 hónapja,

Elég érdekes, de látszik az is hogy a több DLC majd esetleg több bevételt hoz.
Hát oké...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profiljaSándorkolbász profiljasony1515 profiljaiPet profilja