A GTA kiadóját lenyűgözték a Nintendo Switch sikerei

2018. február 08.
1.0271
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyjából a Nintendo Switch megjelenése, de sokkal inkább az első nagyobb sikerek óta pletykálják, hogy a Take-Two a jövőben alaposabban is szeretné megvetni a lábát a platformon, ezáltal sokan várják például a GTA V portjának a bejelentését.

Habár a kiadó egyelőre még mindig nem közölt semmit sem hivatalosan, ugyanakkor aktuális pénzügyi jelentésüket követően a befektetőknek Karl Slatoff elmondta, hogy nagyon lenyűgözték őket a Nintendo Switch sikerei.

Az elnök persze gondosan ügyelt rá, hogy semmilyen pontos részlettel se szolgáljon, ellenben annyit azért kiemelt, hogy a Take-Two már vizsgálja a fejlesztési költségeket, hogy az egyes játékok illeszkednek-e a platformra, egyáltalán lenne-e az adott neveknek keresnivalója ott, de őszintén úgy véli, hogy a jövőben ők is beállhatnak majd a Nintendo Switch támogatói mögé.

Persze a csapat már így is hozott játékokat a platformra, hiszen az NBA 2K18, a WWE 2K18 és az L.A. Noire is tőlük jött, de a Take-Two nevét hallva a rajongók többsége leginkább olyan címekre asszociál, mint a GTA, a Red Dead Redemption vagy a Borderlands.
6 hozzászólás

WarriorAutobot

1 hete és 5 napja

Szerintem nem csak őket lepte meg!
Biztosan hoznak valami nagyobb játékot is... khm... RDR2... khm...

válasz erre

totyak

2 hete és 1 napja

Akár a GTA IV-et, akár az V-öt kiadhatnák, mindegyik futna a gépen. Szerintem valamelyik (vagy mindegyik) jönni is fog előbb-utóbb.

válasz erre

gokuvsvegita

2 hete és 1 napja

A gta 5 simán kiadhatnák rá. Hisz a kicsi gép egy xbox 360 teljesítményével bír. A gta 5 meg megjelent ps3 és xbox 360-ra is.

válasz erre

Patrik94

2 hete és 1 napja

Nem is csodálom jó kis platform az. Remélhetőleg jön is rá minden tőlük!

válasz erre

Hellblade

2 hete és 1 napja

Valami NEM régi GTA nagyot szólna,és még jobban megdobná az eladásokat..
4 vagy,5 érdekessége maximum annyi lenne mint a mobilos 3/Vice/San nak:
Hogy hordozhatóvá váltak..De nem sokat érnek a régi címek ha mindenki 100x végigvitte őket,hasonlóan a többi értelmes Switch címhez..


válasz erre

zender

2 hete és 1 napja

Valószínűleg minden játékipari résztvevő meg volt lepve, nem csak ők!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljagery1113 profilja