A GOG az első munkahely, amely menstruációs szabadságot biztosít az alkalmazottainak

2022. április 23.
39.4961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A GOG, a korábban Good Old Games néven ismert digitális áruház nemrég bejelentette, hogy menstruációs szabadságot biztosít alkalmazottainak, így a túlzott menstruációs fájdalmaktól vagy egyéb komplikációktól szenvedők extra szabadságot kapnak.
Advertisement

Ezzel a stúdió az egyik első olyan cég a játékiparban, amely ilyen juttatást kínál alkalmazottainak. Az anyavállalat, a CD Projekt Red is vizsgálja a hasonló szabadságolási lehetőségek biztosítását.

A lengyelországi székhelyű vállalat április 1-jén jelentette be a LinkedIn-en, hogy elkezd extra fizetett szabadnapot biztosítani minden érintett alkalmazottnak. A GOG szóvivője az Axiosnak elmondta, hogy becsléseik szerint ez negyedévente egy extra napot jelent majd a szabadnapot igénybe vevő alkalmazottaknak.

De azt is elmondta az outletnek, hogy a munkatársak szabadon kivehetnek több szabadnapot, amikor csak az időszaki fájdalmak jelentkeznek. Az alkalmazottak azt is választhatják, hogy csak néhány órás szabadságot vesznek ki, nem pedig teljes napokat.
3 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 22 napja

Negyedévente egy szabad nap? meglepett smiley Nem vagyok nő, de azért azzal tisztában vagyok, hogy ennél gyakrabban menstruálnak...

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 23 napja

De jó fejek. meglepett smiley

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 23 napja

Ejha. Ennek a csajok tuti örülnek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Korpácsi pierre  profiljamarco profilja