A God of War lett a PlayStation történetének leggyorsabban fogyó exkluzívja

2018. augusztus 05.
1.3041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az már eddig is nyílt titok volt, hogy a PlayStation 4 érában a God of War volt a leggyorsabban fogyó exkluzív, viszont most egy olyan eredmény is felszínre került, melyre vélhetőleg a fejlesztők még álmukban sem gondoltak volna.

Az NPD Group felmérése alapján ugyanis kiderült, hogy nem csak, hogy a jelenlegi generációban, de a PlayStation 4 komplett életciklusában a God of War lett a leggyorsabban fogyó exkluzív, megelőzve ezzel a Naughty Dog munkáját, a The Last of Us-t.

1995 óta monitorozza a vállalat az eladásokat, és ha figyelembe vesszük, hogy 23 év alatt mennyi exkluzív is érkezett a platformra, akkor ez több, mint szép teljesítmény. Kíváncsiak lennénk, Cory Balrogék milyen arcot vágtak, mikor ezt meghallották, most már csak azt szeretnénk, hogy a folytatások is legalább ennyire mesteriek legyenek.

A God of War jelenleg 5 millió eladott példánynál jár.
4 hozzászólás

Vis Major

1 éve, 5 hónapja és 11 napja

petrovicsz írta:
Nem csoda, a csapból is ez folyt amikor kijött.
Nem hiszem hogy nagyobb felhajtast kapott egy UC4 vagy HZD-nel. Egesz egyszerüen annyi a titka hogy epic. Lehet kekeckedni, belekötni a jatekba deee a mai korban erre ra lehet aggatni a "tökeletes jatek" jelzöt.
Jatekvezetesben, jatekmechanikaban, szinkronszineszileg, voice setting, grafika, törtenetileg (amiröl szol, ahogy adagolja a jatek)...... mind mind "hibatlan".

Szemely szerint az egyetlen dolog ami "hianyerzetet" hagyott bennem az a relativ keves fajta enemy. Valamint hogy lehetett volna hosszabb is mert annyira rohadtul jo (ez inkabb pozitivum). Viszont ha figyelembe vesszük hogy 5evig keszült, majd jönni fog a repetta.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 5 hónapja és 11 napja

Várható volt.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 12 napja

Nem semmi eredményeket ért el az biztos!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 5 hónapja és 12 napja

Nem csoda, a csapból is ez folyt amikor kijött.

válasz erre
God of War (2018)
5.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja