A God of War készítője sem érti, mi ez a hihetetlenül furcsa marketing a Death Stranding mögött

2019. augusztus 25.
3.1901
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
David Jaffe, avagy a God of War és a Twisted Metal készítője előrukkolt egy videóval, mely során kitér arra a témára, ami igazából sokunk fejében megfogant már, hogy mégis mi zajlik valójában a Death Stranding marketingjének hátterében.

Jaffe-nek értelemszerűen van már tapasztalata, hogyan zajlik a Sonynál egy-egy játék kiadása, a folyamatot pedig egy roppant részletes és betonbiztos tervvel írja le, viszont amikor a Death Strandinget látja, akkor nem feltétlenül érti az egész mögötti koncepciót.

Bár alapvetően őt is egyre inkább érdekli a játék minden egyes trailerrel, azonban (főleg a gamescomos gameplay után) azt is tudja, hogy sokaknak nem tetszik, amit prezentál Kojima ezekben a videókban. Jaffe szerint könnyen meglehet, hogy Kojima átigazolásánál kőbe vésték, hogy a Death Stranding marketingjét teljes mértékben az ő kezébe adja a Sony, ebben az esetben pedig érthető lenne ez az egészen furcsa kampány.

A másik teóriája szerint a Sony is látja, hogy egy abszolút rétegjáték a Death Stranding, ami alapjáraton nem kelne el túl sok példányban, ráadásul még marketingelni is nehéz, éppen ezért nyúlnak ilyen rejtélyes reklám-hadjárathoz, és természetesen ő is felteszi a milliódolláros kérdést: mégis milyen típusú játék lesz egyáltalán a Death Stranding?

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Gyakorlatilag most ő is elmondta, amitől hónapok óta harsog a net. De az ő hangja legalább eljuthat valameddig, a játékosok úgy is hiába teszik fel ugyanezeket a kérdéseket.

válasz erre

WarriorAutobot

8 hónapja, 1 napja

Én még nem tudtam eldönteni hogy szeretem a játékot vagy sem... annyira nem értem mi folyik a képernyőn mikor valami megjelenik róla.

válasz erre

Gólem

8 hónapja, 2 napja

Majd meglátjuk amikor ott az ideje.

válasz erre

Mordorer

8 hónapja, 2 napja

Szerintem ez mostanáan elég sokunkat foglalkoztat.

válasz erre
Death Stranding
18.888 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja