A goblinok városába repíthet minket a következő Hearthstone kiegészítő

2016. október 26.
3.5091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes bejegyzés jelent meg néhány órával ezelőtt a Hearthstone hivatalos Twitter-oldalán, amiből kiderült, hogy a játék hamarosan megkaphatja soron következő kiegészítőjét.

Mindez egyelőre persze még csak találgatás, de mivel nyakunkon a BlizzCon expó - egészen pontosan jövő hétvégén -, ezért a Blizzard a hagyományoknak megfelelően biztosan idén is bemutat egy új Hearthstone expanziót, amivel tökéletesen egybecseng a Twitteren napvilágot látott képkocka.

A kérdéses bejegyzés egyébiránt egy képeslapot takar, amely a legismertebb goblin várost, Gadgetzan-t ábrázolja, amelyet bizonyára nagyon jól ismernek a World of Warcraft rajongói, hiszen sokáig csak itt működött univerzális aukciós ház a játék keretein belül.

Most pedig ez a helyszín úgy tűnik, hogy a Hearthstone részeként is bemutatkozhat majd, amivel kapcsolatban a Blizzard további nyomokat is elhintett, így például a hivatalos honlapon felbukkant egy fiktív újság, a Gadgetzan Gazette címlapja, amelyen valamiféle feltörhetetlen bankról adnak hírt nekünk.

Mindezen túl a címlapon találunk egy linket is, amelyet felkeresve a Talan's Bar tulajdonosával, Talannal folytathatunk beszélgetést a Facebook Messengeren keresztül. A karakter persze csak egy bot, de így is egészen határozott a jelleme ahhoz, hogy hiába is szeretnénk, nem igazán tudunk bővebb részleteket kicsikarni tőle a Blizzard terveiről.

A legnagyobb rajongók viszont nem adják fel ilyen könnyen, így nem kizárt, hogy még a bejelentés előtt szóra bírják Talant, amiről természetesen úgyis beszámolunk majd nektek.


1 hozzászólás

csirkee

8 éve, 23 napja

Tök jó pofa ez a facebookos kérdezősködés. röhögő smiley

válasz erre
Hearthstone: Heroes of Warcraft
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja