A Gigabyte is bemutatta RX 550-es kártyáit

2017. május 07.
4.3751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A grafikus kártyák piacán mostanság sok kimondottan új modellt nem kaptunk, de az AMD nemrég rajtoltatta el a belépőszintű RX 550-es modelljét, mely a korábbi évekhez képest jóval erősebb megoldásnak tűnik.

A partnerek természetesen sorra mutatják be a rá épülő újdonságaikat, nemrég pedig a Gigabyte leplezte le, hogy mivel is indul harcba az első körben. A vállalat két modellt épített első körben, melyeket az ASUS-tól eltérően pozicionáltak, hiszen mindkét kártya 2GB GDDR5 memóriával rendelkezik.

A Radeon RX 550 D5 2G és a Radeon RX 550 Gaming OC 2G 30 és 40 000 Ft közötti áron kerültek piacra, előbbit egy darab 90mm-es ventilátor hűti, utóbbit pedig egy két ventilátoros Windforce rendszer. Természetesen az alap órajeleken is emeltek valamennyit, így 1200MHz körüli értékekre lehet számítani és az is biztos, hogy hamarosan érkeznek a még erősebb, 4GB GDDR5 memóriával szerelt változatok.
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 18 napja

Némi kompromisszummal, de ez a kártya már játékra is elegendő lehet. A 4gb-os változat meg főleg. Nyilván csodát nem kell várni tőle és a többi hardvernek sem árt erősnek lenni.

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 6 hónapja és 18 napja

Nagyon korrekt áron jön! meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja