A generáció legtöbbet játszott multiplayer módjával büszkélkedhet a Call of Duty: Modern Warfare

2019. december 19.
10.6271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ahogyan várható volt, az Activision nagyon sok rekordot megdönt majd a Call of Duty: Modern Warfare segítségével, így az év utolsó napjaira hagyva ugyan, de bejelentették, hogy valamiben máris elsőséget szerzett a játék.

Történetesen abban, hogy a kurrens generációban a Call of Duty: Modern Warfare lett a sorozaton belül a legtöbbet játszott multiplayer móddal kecsegtető epizód, lévén az októberi megjelenés óta már több mint 500 millió órát töltöttek el benne a játékosok, és mintegy 300 millió mérkőzés van mögöttük.

Ezeknek az eredményeknek természetesen megvan a hozományuk is, hiszen a Call of Duty: Modern Warfare 1 milliárd dolláros bevételt generált, ami alig két hónap alatt szédületes teljesítmény, noha az eredményt az is megtámogatta, hogy a Modern Warfare lett az első a sorozatban, mely nem nélkülözte a cross-play lehetőséget, és a hozzá kapcsolódó megoldásokat.
Call of Duty: Modern Warfare segítségével, így az év utolsó napjaira hagyva ugyan, de bejelentették, hogy valamiben máris elsőséget szerzett a játék.'>
3 hozzászólás

Gólem

4 éve, 8 hónapja és 16 napja

Ez egy jól sikerült játék lett nekik.

válasz erre

Mordorer

4 éve, 8 hónapja és 16 napja

500 millió óra. Szerény. röhögő smiley

válasz erre

Tommy

4 éve, 8 hónapja és 16 napja

Az igen. meglepett smiley Kicsit durva eredmény! röhögő smiley

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja