A Gears of War-sorozat az egyik legnépszerűbb a visszafelé kompatibilitásban

2016. január 12.
2.4331
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár nem vert ki biztosítékokat, és nem döntött óriási rekordokat, a Gears of War-sorozat a hírek szerint rendkívüli népszerűségnek örvendett Xbox One-on a visszafelé kompatibilitás bevezetésével.

Habár pontos adataink nincsenek arról, hogy mennyien is éltek a felkínált lehetőséggel, ellenben a The Coalition szerint a Gears of War-sorozat első három epizódja és a Judgment mellékszál jelenleg is benne vannak a kilenc legnépszerűbb játék között, amelyek visszafelé kompatibilitást kaptak.

A nagy mozgolódás egyébiránt talán nem véletlen a sorozat körül, hiszen a Gears of Wars 4 megjelenését idén ősszel várhatjuk majd, sőt a többjátékos béták indulására már tavasszal sor kerülhetne.
5 hozzászólás

Tommy

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Persze hiszen Xbox exkluzív, akinek az van, biztos hogy imádja, mint mi mondjuk az Unchartedet.

válasz erre

gokuvsvegita

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Én is játszanék rajta, ha xone lenne.

válasz erre

totyak

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Az lehet a magyarázat, hogy nem sok igazán jó cím visszafelé kompatibilis, így az a pár, ami igen, az népszerű. Gordiuszi csomó kibogozva.

válasz erre

kpal

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nekem PC-s kedvenc .

válasz erre

muki

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Mert kva jó!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WillThaWheel profiljaszattila profiljapetike737 profiljaowens profiljarDAVE profiljamarco profiljaRyutheStaR profiljaImperator profiljazolika1994 profiljakylx profiljaWarriorAutobot profiljaMarduk profilja adambalonyi profiljatotyak profiljaElisorne profiljarititi profiljaNeurotic profilja