Borderlands 3 bejelentést kaphatunk a The Game Awards 2018-on?

2018. december 01.
4.8791
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az olyan volumenű események közeledtével, mint a napokon belül esedékes The Game Awards 2018, elkerülhetetlen, hogy szinte tonnaszámra jöjjenek a pletykák, hogy mégis miféle játékok kerülhetnek majd bejelentésre.

Most éppen a Gearbox fejese, Randy Pitchford húzza az agyunkat Twitteren, aki vagy csak nagyon vicces kedvében van, vagy kőkeményen teaseli a Borderlands 3-at, lévén az utóbbi időben a tweetjeiben gyanúsan sokszor emeli ki azt a bizonyos hármas számot.

Mikor máskor történhetne meg a bejelentés, mint a december 7-én esedékes eseményen, kivéve persze, ha Pitchford mindössze a bolondját járatja velünk, és végül semmiféle bejelentés nem lesz a közkedvelt széria kapcsán. Azért tegyük keresztbe azokat az ujjakat, elég gonosz vicc lenne, ha végül semmit nem kapnánk.


4 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 3 napja

Szerintem, ha más játéka nincs, amiből a harmadik jönne, akkor azért ez elég erős utalás.

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 3 napja

Nagyon gagyi játék volt az első kettő, ez a grafika ez az őrületbe kerget. Ha ugyanezen a vonalon maradnak, márpedig ott fognak akkor részemről inkább mást fejlesszenek.

válasz erre

bekecs

6 hónapja, 4 napja

Jól szórakozik az biztos.

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 4 napja

Lehet bejelentik, van rá esély.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
TGA 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljasony1515 profiljarDAVE profiljaiPet profiljaWickedSick profilja5t3v3nk3 profiljaImperator profiljaDerekhun profiljamarco profiljagery1113 profilja