A Gearbox direktora szerint Dwayne Johnsonnak kéne játszania Claptrapet a Borderlands-filmben

2019. július 22.
2.8551
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Borderlands-film, mint olyan, a mai napig készül Hollywoodban, ám hogy az milyen fázisban van, arról nincs információ - ennek ellenére a Gearbox kreatív direktorának megvan a maga véleménye is az alkotásról.

Paul Sage szerint ugyanis Dwayne Johnsonnak kéne lennie a franchise legikonikusabb figurájának, Claptrapnek. Aki nem tudná, Claptrap az első felvonás óta prominens szereplő a sorozatban, ugyanis rendszeresen szállítja a poénosabbnál poénosabb megszólalásokat.

Hogy miért Dwayne Johnson? Arról fogalmunk sincs, ellenben nagy valószínűséggel csak szinkronhangról beszélhetünk Claptrap esetében, bár ez ugye függ attól is, hogy élőszereplős vagy animációs filmet terveznek. Scott Kester művészeti direktor egyébként hozzátette, hogy ő személy szerint Bill Murraynek örülne, ha ő formálná meg Claptrapet.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

3 hete és 5 napja

Szerintem szinkronhangnak teljesen jó lenne.

válasz erre

totyak

3 hete és 5 napja

Mindkét fickót bírom, szóval nekem mindegy melyikük lesz a befutó.

válasz erre

Ronalddo

3 hete és 6 napja

Hogy mivan?

válasz erre

Marduk

3 hete és 6 napja

Picikét naivan a hír alapján azt gondoltam, hogy nem lesz-e ő túl nagy, hogy azt kis méretű robotot játssza, de aztán leesett, hogy szinkronhang csak.

válasz erre
Borderlands 3
20.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljamarco profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaStarjumper profiljaLegárd Ari profiljaImperator profilja