A Gearbox cáfolta, hogy a Microsoft megvette a Borderlands 3 marketingjogait

2018. április 23.
3.6691
Maniac profilja, adatai
Maniac
Pár héttel ezelőtt egy teljesen jelentéktelen magazin névtelen forrásokra hivatkozva olyan híreket közölt, miszerint a Microsoft bár Xbox One-exkluzívokat nem vesz magának, marketingjogokat azonban igen, és ennek számtalan nagy cím áldozatul is esett.

Bár az exkluzív marketingjogok nagyjából annyit érnek, mint halottnak a csók, mégis sokan kiakadtak arra, hogy folyamatosan Xbox One logóval ellátott reklámokat kell majd nézegetnünk olyan játékok esetében, mint az Anthem, a Cyberpunk 2077, a Metro Exodus, valamint olyan bejelentés előtt álló címek, mint a Battlefield V vagy a Borderlands 3.

A forrás annyira hiteltelen volt, hogy annak idején mi át sem vettük az anyagot, és személyesen Randy Pitchford, a Gearbox vezére erősített meg minket abban, hogy milyen jól döntöttünk, miután ugyanis valaki a Twitteren rákérdezett a Borderlands 3 exkluzív marketingjogainak felvásárlására, az igazgató határozottan megcáfolta ezeket a híreszteléseket.

Pitchford egy másik bejegyzésében hozzátette, hogy a digitális "újságírás" egyik legnagyobb lépfenéje az, hogy a lapok forrás nélkül is hajlamosak átvenni bármit még akkor is, ha azok olyan bődületesen nagy butaságok, mint ez a mostani.


3 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 3 hete és 5 napja

Pont nem érdekelne az sem, ha egy multiplatform játékot csak Xbox-os reklámokban láthatnám.

válasz erre

muki

11 hónapja, 3 hete és 5 napja

Várható volt. Jól tettétek hogy nem írtátok meg, más beszopta.

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 3 hete és 5 napja

Sok hülye meg ráugrott!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja