A GDC 2019-en mutatja be a Google teljes videojátékos streaming szolgáltatását

2019. február 20.
4.0721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy dolgokra készül videojátékos szempontból a Google, akik elárulták, hogy egy előadással, valamint egy teljes leleplezéssel szolgálnak majd az idei GDC 2019-en, aminek az apropóját játékos streaming szolgáltatásuk adhatja.
 

Mint ismert, a Google tavaly júniusban leplezte le a világ előtt Project Stream munkacímen emlegetett szolgáltatását, aminek a részeként elegendő volt egy szimpla Chrome böngésző, valamint egy megfelelően stabil internetkapcsolat ahhoz, hogy gyakorlatilag bármilyen számítógépen szabadon futtathassuk az Assassin's Creed Odyssey-t, aminek működése és elindulása a PC-s játékipar jövőjének szempontjából egy régóta döngetett kaput nyithatna meg.

Márpedig a Google erőforrásait szemlézve, ha valakik, akkor ők képesek lesznek arra, hogy egy ilyen szolgáltatást tető alá hozzanak, de jövő hónapban mindenről lerántják majd a leplet, a nagy bejelentésekkel ugyanis március 19-én szolgálnak, méghozzá helyi idő szerint este 7 óra magasságában.
3 hozzászólás

Direktor

2 éve, 4 hónapja

Igen komoly fenntartásokkal kezelem ezt azért...

válasz erre

zender

2 éve, 4 hónapja és 1 napja

Gagyi telefonokra jó lesz, és abból nagyon sok van.

válasz erre

VaPe

2 éve, 4 hónapja és 1 napja

Eddig mindenki belebukott. A Google is elbukott szinte mindent az utóbbi években amibe belefogott. Kíváncsi leszek, ez bejön-e nekik.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
GDC 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profilja