A GameStop egyik első embere örül, hogy a következő konzolgeneráció sem szakít a lemezes játékokkal

2019. július 15.
1.8921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Évek óta kapnak sikítófrászt világszerte a játékboltokat, illetve bolthálózatokat üzemeltető szakmabeliek, ha szóba kerül, hogy rövidesen elérkezhet az a kor, amikor a konzolokhoz nem árulnak többé lemezes játékokat.

Bár a Microsoft a kurrens generációban megpróbált már tapogatózni, amikor kihozták a lemezmeghajtó nélküli Xbox One-t, de miután a kutyát sem érdekelte, még ők is úgy döntöttek, hogy a jövőre érkező új Xbox - és a Sony részéről a PS5 egyaránt - támogatják majd a lemezes játékokat.

Frank Hamlin, a Gamestop egyik első embere a Gamespot munkatársainak ezzel kapcsolatban elmondta, hogy nagyon örül a dolognak, mert bár a digitális játékok egyre nagyobb jelentőséget kapnak, de a fogyasztók érezhetően még mindig ragaszkodnak ahhoz, hogy fizikai adathordozón is megvásárolják kedvenc videojátékaikat, és amíg van elég érdeklődő, addig a játékosoknak meg kell adni ezt a lehetőséget. Persze neki még akkor is ezt kellett volna mondania, ha egészen mást gondol...
3 hozzászólás

totyak

5 éve, 1 hónapja és 9 napja

Nagyon sokan örülünk ennek. El nem tudom képzelni, hogy bizonyos címek ne legyenek a polcomon. Nekem akkor is kell dobozos kiadás, ha lemez már nem lesz, elég a letöltőkód is, de doboz, papírok kellenek.

válasz erre

VaPe

5 éve, 1 hónapja és 10 napja

Ebből él, mi mást mondana? röhögő smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 1 hónapja és 10 napja

Nem csak ő örül.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaManiac profilja