A gamescom-on alaposabban is bemutatkozik a Close to the Sun című történelmi horror

2018. július 25.
1.7991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy aprócska olasz indie stúdió, a Storm in a Teacup csapata bejelentette, hogy terveik szerint az augusztusi gamescom expón mutatják majd be alaposabban soron következő videojátékukat, mely Close to the Sun címmel egy történelmi horror lesz Nikola Tesláról.

A PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is érkező kaland 2019 elején jelenik majd meg, és egy részben fiktív, részben valós sztorit mesél el nekünk az 1890-es évek végéről, a főszerepben Tesla egyik találmányával, mely egy óriási hajókomplexumként öltött testet, és ahogyan az a forradalmi, bődületes találmányok esetében lenni szokott, valami esetében is nagyon balul ütött ki.

A belsőnézetes horrorkalandban egy Rose nevű fiatal újságírót irányítunk majd, aki testvérét próbálja megkeresni ezen az óriási hajókomplexumon, miközben újabb ijesztő rejtélyek, fejtörők és egyebek várnak ránk, egy csipetnyi túléléssel, meneküléssel és rejtőzködéssel kiegészülve.

A Close to the Sun-ról egyébiránt már a tavalyi gamescom expón is hallottunk, de akkor még csak félszavakkal, az idei kölni eseményen viszont mindenről lehullhat a lepel.
Close to the Sun címmel egy történelmi horror lesz Nikola Tesláról.'>
2 hozzászólás

Direktor

6 éve, 2 hónapja és 1 napja

Érdekesen hangzik, várós!

válasz erre

Vidoros

6 éve, 2 hónapja és 1 napja

Mondjuk már mutathatnának valamit röhögő smiley

válasz erre
Close to the Sun
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja