A gamescom alkalmából friss traileren láthatjuk az Intellivision Amico játékkonzolt

2019. augusztus 21.
3.5951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a háttérben gőzerővel készül, egy ideje már nem láthattuk az Intellivision Amico játékkonzolt, azonban a gamescom 2019 alkalmából a készítők úgy döntöttek, hogy megmutatják egy kicsit ezt a különös gépezetet.

A masinához prezentált legújabb videón a koncepció egyik megálmodója beszél a konzolról, a kapcsolódó nehézségekről, a sajátosságokról, nem mellesleg pedig a játékokról is, melyek közül rengeteget megmutatnak a videó utolsó másodperceiben, tehát ha másért nem, ezért érdemes lesz megtekinteni a kedvcsinálót.

Az Intellivision Amico egyébiránt láthatóan a retro élményekre épül majd, ezáltal kezdésnek 17 különféle játék érkezik hozzá, melyek mindegyike 10 dollárba kerül, és mellőzi a DLC-ket, a mikrotranzakciókat, valamint a reklámokat is.

Ha felkeltette a figyelmedet, az Intellivision Amico, megjelenését 2020. október 10-én várhatjuk, tehát addig még bizonyára sokat hallhatunk az ígéretes masináról, mely új élményekkel kínál majd nekünk retro hangulatot.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Jól fest, de azért én ezért nem adnék pénzt.
Maradok a jelenlegi konzoljaimnál azokra is van elég játék.

válasz erre

totyak

5 éve, 1 napja

Ilyen játékokat lehet a neten freeben nyomni. Miért akar mindenki kihasítani egy szeletet a videojáték tortából valami elcseszett ötlettel?

válasz erre

VaPe

5 éve, 1 napja

Hú de rohadt soká adják még ki! meglepett smiley

válasz erre

Tommy

5 éve, 1 napja

Nagyon keményen maxolja ki a retrót! röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2019
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja