A gamer PC-k jobb megjelenése és működése miatt egyezményt kötött a Cooler Master és az ASUS

2018. április 27.
5.5401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Cooler Master bejelentette legújabb TUF Gaming márkajelzéssel ellátott termékeit, melyeket az ASUS TUF Gaming együttműködés részeként jelentet majd meg annak érdekében, hogy a jövőben minden eddiginél csinosabb gamer PC-k épülhessenek.

A TUF Gaming Alliance egy olyan együttműködési megállapodás, amit a Cooler Master, az ASUS és egy sor más gyártó kötött azért, hogy a PC-k megjelenése egységesebb és esztétikusabb legyen, mindemellett pedig a funkcionalitás terén is magasabb szintre lépjenek, hiszen az egyezményben megjelenő konfigurációk mindegyike úgy lett összeválogatva, hogy az egyes hardverek közösen mennyire tudnak együttműködni, és nem külön-külön mire képesek.

A Cooler Master ehhez az egyezményhez házakkal, komplett hűtési rendszerekkel és tápegységekkel járul majd hozzá, így a játékosok a kérdéses jelzéssel ellátott termékek kapcsán nemcsak biztos kompatibilitást, hanem egységesen csinos megjelenést is kaphatnak a jövőben a megbízhatóság mellett.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 5 hónapja és 4 napja

Ja ez a ház jó lesz a kinézetre építőknek.

válasz erre

Direktor

6 éve, 5 hónapja és 5 napja

Jól teszik hogy visznek bele valami minőségi rendszert. Sokan építenének gépet de nem tudnak, itt most lesz egy támpont legalább.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 5 hónapja és 5 napja

Na ez komoly. Ideje volt már valami ilyesminek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljatotyak profilja