A Funcom 25 éves történetének legjobb eladásait produkálta a Conan Exiles

2018. július 06.
8.9191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár az induláskor sokan óriási bukónak gondolták a Conan Exiles-t, azonban a játék végül mégis kikupálódott, és a Funcom bejelentése szerint 25 éves fennállásuk során még egyetlen alkotásukkal sem sikerült ilyen sikereket elérniük.

A nyitott világú túlélőkalandból ugyanis már 1,4 millió példány kelt el világszerte, ami a Funcom történetének legjobban és leggyorsabban fogyó alkotásává is tette a játékot, hiszen bár volt olyan játékuk, ami elérte ezt az eredményt, méghozzá a 2008-as Age of Conan: Hyborian Adventures, de annak is három évre volt szüksége hozzá.

A nagy siker apropójából a készítők összedobtak egy kapcsolódó trailert a játékhoz, sőt mi több, bejelentették a következő DLC csomagot, mely Jewel of the West címmel augusztus 23-án jelenik majd meg, a főszerepben egy halom új fegyverrel, páncéllal, épületelemmel, bútorral és Aquilonia témájú dolgokkal.

A letölthető tartalom mellett egy ingyenes frissítés is készülődik a játékhoz, mely várhatóan a pet-rendszerrel egészíti ki az alapokat - többek között -, de erről pontosabb részleteket csak későbbre ígértek a fejlesztők.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Nem semmi, hogy a hibái ellenére is ilyen jól pörög!

válasz erre

marco

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

zender írta:
Nem csodálom, nem egy nagy multú csapat...
Valóban. Mindössze negyed évszázada vannak az iparban.

válasz erre

zender

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Nem csodálom, nem egy nagy multú csapat...

válasz erre
Conan Exiles
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljadrext0r_h profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaPajti24 profiljaRobi022 profiljaBvektor profilja