A Frostbite grafikus motor nem volt opció a Star Wars Jedi: Fallen Order számára

2019. június 25.
6.1231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokakat megdöbbentett a Respawn Entertainment, amikor kiderült, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order megjelenését nem a Frostbite grafikus motor adja - mint azt a belsős EA stúdiók játékaitól megszoktuk -, hanem az Unreal Engine 4.

Hogy mi ennek az oka? Pontosan erről beszélt nemrégiben Vince Zampella, a Respawn Entertainment vezérigazgatója egy a Game Informernek adott interjúban , melyben kiemelte, hogy amikor választaniuk kellett a Frostbite grafikus motor még nem volt opció a számukra, hiszen a játék története olyan régre nyúlik vissza, hogy akkor még nem tartoztak az EA belsős csapatai közé, ezáltal nem kaphatták meg csak úgy ezt a motort.

Később persze változott a helyzet, így mikor az EA befogadta őket, átültethették volna a Star Wars Jedi: Fallen Order-t a Frostbite-ra, de már nem volt értelme, hiszen Vince szerint az Unreal Engine 4 elég erős és sokoldalú ahhoz, hogy mindent meg tudjanak valósítani vele, és pontosan az volt a célja a választáskor, hogy a játékban kompromisszumok nélkül alkothassanak.

A Respawn Entertainment egyébiránt még soha nem dolgozott a Frostbite grafikus motorral, a két Titanfall és az Apex Legends is a Valve által megálmodott Source Engine átalakított változatára épültek fel.
Star Wars Jedi: Fallen Order megjelenését nem a Frostbite grafikus motor adja - mint azt a belsős EA stúdiók játékaitól megszoktuk -, hanem az Unreal Engine 4.'>
2 hozzászólás

Patrik94

5 éve, 2 hónapja és 3 napja

Ezért néz ki minden játék ugyanúgy... wtf smiley

válasz erre

Hentes

5 éve, 2 hónapja és 3 napja

Nem mintha olyan rengeteget számítana...

válasz erre
Star Wars Jedi: Fallen Order
12.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja