A főszereplőkről szól a legújabb Left Alive trailer

2018. november 15.
5.0831
Maniac profilja, adatai
Maniac
Friss Left Alive kedvcsinálót vágott hozzánk pár órával ezelőtt a Square Enix csapata, akik azt szerették volna, ha a legújabb videó keretein belül alaposabban is megismerkedünk az érkező játék történetével.

Merthogy a kőkemény túlélésen alapuló Left Alive erőteljesen történet-orientált alkotás lesz, melyben három főhős, Mikhail, Olga és Leonid oldaláról élhetünk át izgalmas küldetéseket egy ostrom alatt lévő fiktív város, Novo Slava utcáin.

Amennyiben ismerkednél a történettel és a három főszereplővel, akkor itt a tökéletes alkalom, ha pedig megtetszett a látvány, a Left Alive érkezése sincs már túl messze, lévén március 5-én várhatjuk PC-re és PS4-re.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Mordorer

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Igen királyul néz ki, várós nagyon!

válasz erre

muki

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Grafikailag nem egy nagy csoda, de maga a fíling nagyon adja!

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nálam ez nagyon várós. Remélem, nem lesz csalódás.

válasz erre

DrThezeus

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ez az a játék, amiről mindig megállapítom, hogy milyen izgalmasnak tűnik, aztán pedig elfeledkezek róla a következő trailerig. Pedig szegény nem ezt érdemelné, mert azok alapján, amit eddig lehet tudni róla, nagyon ígéretes cím szerintem.

válasz erre
Left Alive
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaImperator profiljaEAG1 profilja5t3v3nk3 profiljarDAVE profiljasmadi1968 profiljagery1113 profiljaTÓTH JULIANNA profiljahavrillal profilja