A Final Fantasy XV pre-bétája már jól fut PC-n

2015. december 13.
4.8291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
MissRayman profilja, adatai
MissRayman
Satoshi Kitade, a játék programozója elég gyakran ad tájékoztatást, hogyan áll a Final Fantasy sorozat legújabb darabja, ami jelenleg pre-béta stádiumban fut, éppen ezért felvet néhány kérdést a megjelenésre szánt platformokkal kapcsolatban.

Néhány napja már tudjuk, hogy a Final Fantasy XV jelenlegi állapotában tökéletesen lejátszható PC-n és PlayStationön is fut, ám itt még némi igazításra szorul.

Örökös dilemma a rendelkezésre álló, véges memória, így az alkotóknak mindig mérlegelniük kell, mely részek szorulnak leginkább további optimalizálásra, ahogy most is történt a PlayStation 4 esetében. Kitade hozzátette, a PC-n való tesztelés még nem azt jelenti, hogy ezen a platformon is kiadják, csupán jelenleg ez segíti legjobban a fejlesztés folyamatát.
5 hozzászólás

totyak

9 éve, 26 napja

Mekkora szemétség lenne, ha ezek után tényleg nem jönne. Pedig annyira jónak ígérkezik, még nekem is tetszik, ami nagy szó.

válasz erre

rDAVE

9 éve, 26 napja

Háhá, trollok.

válasz erre

Imperator

9 éve, 26 napja

Én biztos vagyok benne, hogy jön PC-re, még ha nem is azonnal, de tuti kiadják. Főleg hogy lassan a legtöbb rész már megjelent, pont a legújabb maradna ki?

válasz erre

Hentes

9 éve, 26 napja

Elég tré hogy tesztelik PC-n, jól is fut és lehet hogy nem adják ki mégsem. Mi ebben a logika? meglepett smiley

válasz erre

wegh

9 éve, 26 napja

Nem értem, ha jól fut PC-n akkor miért nem tudják kiadni rá? Túl sok pluszköltség nem lenne, mivel a példa szerint már úgyis fut rajta...

válasz erre
Final Fantasy XV
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaDav2377 profilja