A Final Fantasy VII Remake második részével szembe akarnak menni az elvárásoknak a fejlesztők

2021. január 31.
7.0491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Final Fantasy VII Remake társdirektora, Naoki Hamaguchi, valamint a játék producere, Yoshinori Kitase adott egy interjút a CEDEC eseményen, ahol beszéltek egy kicsit a játék második felvonásáról.

Mert mint azt tudjuk évek óta, fejezetekre bontva jön a Final Fantasy VII Remake, aminek a második darabja még hátra van. A fejlesztők elmondása alapján további területeken szeretnének eltérni az eredeti játéktól, miközben úgy mennének szembe a felhasználók elvárásainak, hogy az kielégítőnek hasson.

Aki játszott a Final Fantasy VII Remake-kel, az tudja pontosan, hogy milyen szignifikáns változtatásokat vezetett be a Square Enix a felújításhoz, elég csak például a sztoripanelek masszív megváltoztatására gondolni. Ezek szerint viszont még súlyosabb váltások lesznek a folytatásban, de felmerül a kérdés - vajon hová terelik a történetet?

Final Fantasy VII Remake társdirektora, Naoki Hamaguchi, valamint a játék producere, Yoshinori Kitase adott egy interjút a CEDEC eseményen, ahol beszéltek egy kicsit a játék második felvonásáról.'>
4 hozzászólás

Mordorer

3 éve, 6 hónapja és 4 napja

Az igazi vérfanok reakciójára lennék kíváncsi! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 6 hónapja és 4 napja

Ez sokaknál ki fogja verni a biztosítékot.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 6 hónapja és 4 napja

Ez már nem felújítás lesz így, hanem reboot...

válasz erre

Imperator

3 éve, 6 hónapja és 5 napja

Az elég merész húzás volt, hogy egy bizonyos karakter halálát megváltoztatták, remélem egy másik karakter sorsát nem változtatják meg ennyire drasztikusan.

válasz erre
Final Fantasy VII Remake
19.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profilja