A Final Fantasy VII Remake folytatását már nem három, hanem csak egy ember rendezi

2021. február 27.
33.0981
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sokan nem tudják, viszont a Final Fantasy VII Remake-nek három rendezője volt (Tetsuya Nomura, Motomu Toriyama, és Naoki Hamaguchi), a felújítás második része esetében azonban már csak egy direktor lesz a fedélzeten.
 

Naoki Hamaguchi fogja kézben tartani teljes mértékben a fejlesztési folyamatot, amiről a Famitsu magazinnak frissen árulkodott Tetsuya Nomura. Hamaguchi egészen a Final Fantasy XII óta dolgozik a franchise berkein belül, azonban a Final Fantasy VII Remake-nél volt először direktori szerepben. Éppen ezért óriási lépés lesz, hogy immáron teljesen egyedül fog levezényelni egy komplett játékot.

Egyelőre még nem tudni, hogy mikor érkezhet a Final Fantasy VII Remake második felvonása, várhatóan még messze vagyunk tőle, hogy bármit is lássunk belőle.
4 hozzászólás

Mordorer

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Sok sikert neki, kíváncsian várom a végeredményt.

válasz erre

rDAVE

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Baromira nem csak egy sima remake és a három rendezőből kettő dolgozott az eredetin. Aki marad a legfiatalabb és ő nem volt még ott az eredetinél. Le lehet nézni ezt az egészet, meg "bárki meg csinálná", de ilyen hozzáállással akkor nem kell meglepődni, ha sírás a vége egy remakenek. A japánok okosan nyúltak hozzá...

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Sok dolga nem lesz mondjuk. Nem is értem minek kellett az előzőhöz több ember.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Csak megoldja valahogy egy sima remake esetén.

válasz erre
Final Fantasy VII Remake
19.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja