A felszerelésről és a ruhákról szól a legfrissebb Injustice 2 trailer

2017. április 11.
3.7211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ma sem maradtunk friss Injustice 2 trailer nélkül, azonban a Netherrealm Studios csapata egy újabb unalmas karakterbemutató helyett ezúttal a játékmenetre élezte ki az aktuális kedvcsinálót.

A több mint 3 percesre elnyújtott videón így arról hallhatunk, hogy milyen extra felszereléseket, fegyvereket és ruhákat aggathatunk majd hőseinkre a küzdelmek között, amelyek jóvoltából teljesen egyedi képességekkel vértezhetjük fel őket, vagyis maximálisan a mi stílusunkhoz igazíthatjuk a harcosok tulajdonságait.

Az alábbi videó jóvoltából így számtalan extra skint, képességet és felszerelést megismerhetünk az egyes karakterek kapcsán, többek között például azt is megtudhatjuk - 2 perc 10 másodpercnél -, hogy Captain Cold számára egy Mr. Freeze premier skin is megtalálható lesz a ruhatárban. Megjelenés május 16-án PS4-re és Xbox One-ra.

Nézd nagyban ezt a videót!



Injustice 2 trailer nélkül, azonban a Netherrealm Studios csapata egy újabb unalmas karakterbemutató helyett ezúttal a játékmenetre élezte ki az aktuális kedvcsinálót.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

Nocsak, ezt nem is tudtam, hogy ilyen lehetőség is lesz benne.

válasz erre

Tommy

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

Egyre jobban azt érzem hogy óriási csalódás lesz a játék. Túl sok videó mellé túl magas elvárásaink lesznek...

válasz erre
Injustice 2
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja