A feldühödött tömeg a Steamen bombázza szét negatív értékelésekkel a Rocket League-et

2019. május 05.
4.7631
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A feldühödött rajongók ismét lecsapnak - miután bejelentették, hogy az Epic Games felvásárolja a Psyonixet a Rocket League-gel együtt, fogta magát a mérges tömeg, a Steamre vonult, majd lehúzták a játék értékelését.

Az alapvetően "Nagyon pozitív" értékelési tartományba tartozó Rocket League közel 2700 negatív pontozást kapott az Epic-es bejelentés hallatán, ám életbe lépett a Steam védelmi mechanizmusa, és témaidegen értékelés címszóval ezeket a pontozásokat kivette az összesítésből.

A feldühödött tömeg a Steamen bombázza szét negatív értékelésekkel a Rocket League-et - 2. kép

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy szanaszét lenne ez által cenzúrázva mások véleménye, merthogy továbbra is olvashatóak és láthatóak a kritikák, szimplán az összesített értékelést nem befolyásolja. Talán nem ez a legjobb módja, hogy kampányoljunk amellett, hogy maradjon Steamen a játék, de meglátjuk, mi lesz ebből az egészből.
7 hozzászólás

totyak

2 hete és 4 napja

Idióta csürhe, ez szerencsére már nem működőképes dühlevezetési módszer. Jól tette a Valve, hogy lépett ezek ellen.

válasz erre

WarriorAutobot

2 hete és 5 napja

Ha fent marad Steam-en akkor nem is értem minek ez a hiszti, ha nem frissítik a Steam-est akkor megértem, de ha marad minden ugyan úgy akkor meg csak hülyék...

válasz erre

fighterlaci

2 hete és 5 napja

Elég gyerekes, de valahol megértem hogy dühösek sokan.

válasz erre

5t3v3nk3

2 hete és 5 napja

Amíg nem veszik le steamről és teljesen ugyanolyan lesz mint eddig, addig nem látom a problémát. Ha jönnek majd az epic store exklúzív cuccok.. na ott kezdődik majd a baj.

válasz erre

petrovicsz

2 hete és 5 napja

Erre már volt korábban is alkalom.

válasz erre

Tommy

2 hete és 6 napja

Nem ez a legjobb módja, de az emberek nem tudnak máshogy véleményt nyilvánítani, az a baj. Epic meg magasról ****ik mindenkire, az tisztán látszik.

válasz erre

havrillal

2 hete és 6 napja

Szánalmas....

válasz erre
Rocket League Collectors Edition
8.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaTibler profiljametrox95 profiljaHellblade profilja