A fejlesztők szerint biztos, hogy folytatódik a Cuphead

2017. november 14.
4.2301
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Studio MDHR mögött álló testvérpáros, avagy Chad és Jared Moldenhauer valami olyan különlegességet alkotott a közelmúltban Cuphead név alatt, ami meglepő, elragadó és imádni való is lett egyben, de ami a legfontosabb: nem egyszeri élmény.

Mindezt a testvérpáros személyesen erősítette meg egy interjú során, miután ugyanis a folytatásról kérdezték őket, azt felelték, hogy a Cuphead még biztosan visszatérhet közénk a jövőben, bár egyelőre nem szolgáltattak ezzel kapcsolatban bővebb részletekkel.

A hír persze nem meglepő annak fényében, hogy a Cuphead az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb videojátéka lett, folytatásának pedig rengetegen örülnének, de sokan néhány DLC csomagra sem mondanának nemet.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 3 napja

Nem lett rossz, de nekem fusztráló hogy ilyen nehéz, de az is lehet én nem vagyok olyan hardcore player.

válasz erre

totyak

1 éve, 4 napja

A játék szuper jó, de nagyon kellett volna bele nehézségi fokozat állító. Biztos nem vagyok pro játékos, de nekem már frusztrálóan nehéz volt a közepétől. Az elején még valahogy átvergődtem, de visszanéztem, több százszor meghaltam. Két nehézségi fok van, de ha a könnyebbet választjuk, nem kapjuk meg a szükséges lelkeket, amit az ördög kér.

válasz erre

VaPe

1 éve, 4 napja

Nem meglepő, mindenhol azt hallani hogy mekkora siker.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 napja

Bejött nekik. Nem csoda.

válasz erre
Cuphead
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljagery1113 profiljaMarduk profiljarDAVE profiljaturatur profiljaWickedSick profiljamovi profiljaImperator profiljakylx profilja