A fejlesztők szerint a PS4 és az Xbox One nem bírná futtatni a Baldur's Gate 3-at

2020. február 28.
14.8881
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Végre lehetőségünk nyílt szemügyre venni menet közben a Baldur's Gate 3-at, hiszen tegnap este befutott a legelső gameplay anyag egy gigantikus hosszúságú stream berkein belül, így elég sok részletre fény derült.

Azt már régóta tudjuk, hogy a játék eredetileg PC-re és Stadiára lett megjelölve, mint célplatform, viszont sokakban felmerült a kérdés, hogy esetlegesen jöhet-e kurrens generációs konzolokra a szoftver. Nos, a Larian munkatársai most mindenkit kiábrándítottak, ugyanis állításuk alapján a PS4 és az Xbox One nem lenne képes futtatni a szoftvert.

David Walgrave, a játék producere úgy fogalmazott, hogy rengeteg technikai fejlesztést eszközöltek a grafikus motorjukon, és nem tudja, hogy ebben a formában el bírná-e az említett két gép a játékot. Persze bedobta, hogy esetlegesen kompromisszumokkal lehet, hogy szállítani tudnák az élményt, de szerinte akkor már messze nem nézne ki annyira szuperül.
4 hozzászólás

miertkellettaregbevezetes

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Szeretem amikor nyíltan mernek hazudozni.

divinity original sin engine-je fut alatta ami van boxra és ps4re is... Nem mellesleg ebben a világban egy köztudottan gépzabáló metrot ki tudtak hozni egy közepesen gyenge mobilra értsd jól Switchre meg egy Witcher 3-at...

A koronavírustól félrebeszélnek szegények

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 2 hete

Fú ez de **** duma...

válasz erre

VaPe

7 hónapja, 2 hete

Az... Igen.

válasz erre

muki

7 hónapja, 2 hete

Pontosabban nem képesek optimalizálni...

válasz erre
Baldur's Gate 3
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadarkomen profiljatotyak profilja1000feri profilja